head hjem
 
   
 
pil Hvem, hva, hvordan
Referanser
Registrering

Hvem, hva, hvordan
 


 
heading
 

Cannibal Casting ble etablert helt tilbake i 1996, og har siden da jobben frem et arkiv med over 10.000 registrerte aktører og skuespillere.
Vi står bak castinger på suksesser som Elling, Buddy, Max Manus, Hodejegerne og Kon Tiki, og vi har rollesatt over 700 reklamefilmer gjennom årene.

Fire fine folk, tre kvinner og en mann. I tillegg et apparat med proffe skuespillere, fantastiske statister og velvillig innstilte aktører som gjerne stiller til prøvefilming på kort varsel.

Velkommen til å registrere deg hos oss! Vi har ikke lenger dropin, men send oss et bilde (ikke modellbilder) av ansiktet ditt, og også et i helfigur. Mailen sendes til post@cannibal.no. Husk kontaktinfo (telefon, mailadresse)- og legg gjerne ved størrelsene dine. Vi registrerer ikke barn under 5 år. Barn under 16 må ha tillatelse fra foresatte.

Lurer du på hva du kan bli castet til? Se referanser på tidligere jobber.


Kontakt:
Cannibal Casting AS
+47 23 01 40 70
post@cannibal.no


 
Kanniba´l
Fra spansk, forvansket form av caribes, innfødt på De vest indiske øyer.

1. Menneskeeter
2. Dyr som spiser individer av sin egen art
3. Grusomt, barbarisk menneske

Dette høres kanskje ikke så bra ut, men legger du sammen det faktum at vi faktisk forbruker mennesker og lever av det og at navnet rett og slett får deg til å stoppe litt opp, er det kanskje ikke så galt likevel?

Les mer..

 
 
 
All rights reserved (c) Cannibal - Holtegata 14, 0259 OSLO - Tlf: 23 01 40 70
Cannibal - en etasje i Skyskraper